Συνάντηση Σαμαρά- Καραμανλή με μηνύματα για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας

Συνάντηση Σαμαρά- Καραμανλή με μηνύματα για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Ν.Δ στο σπίτι του στην Κηφισιά εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης όπως λένε συνεργάτες του. Τι αναφέρουν πηγές στη Συγγρού

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνάντηση Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Η συζήτηση διήρκησε μία ώρα και ένα τέταρτο. "Και οι δύο άντρες θεωρούν ότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα η ΝΔ αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση και την κρίση, εκτιμούν ότι πρέπει να υπάρχει εγρήγορση, ιδιαίτερα όταν η ΝΔ είναι ο κυρίαρχος πυλώνας για την εγγύηση της ευρωπαϊκής μας προοπτικής", ανέφεραν πηγές της Συγγρού.

Την πρωτοβουλία για τη συνάντηση είχε ο κ.Σαμαράς λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης όπως λένε συνεργάτες του και εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που αποφασίστηκε νωρίτερα στο πολιτικό συμβούλιο να αναλάβει η Ν.Δ ώστε να σταθεί δυναμικά απέναντι στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση καταστροφική απομόνωση της Ελλάδας.

Το ραντεβού δόθηκε στην οικία του πρόεδρου της Ν.Δ στην Κηφισιά.

Η Συγγρού επέλεξε να δημοσιοποιήσει και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση τη συνάντηση, καθώς ο κ.Καραμανλής παραμένει ένα πρόσωπο με ειδική εσωκομματική βαρύτητα στο γαλάζιο στρατόπεδο και η γαλάζια ηγεσία επιθυμεί να τον προσεταιρίζεται.

Την ίδια στιγμή, ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο θέλει να αξιοποιήσει η σαμαρική πλευρά τη συνάντηση είναι το σχόλιο που έσπευσε να κάνει ο μη έχων και τις καλύτερες σχέσεις με το καραμανλικό στρατόπεδο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω Twiter.

Η συνάντηση Σαμαρά - Καραμανλή ερμηνεύθηκε από ορισμένους και ως "απάντηση" στη συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η οποία προκάλεσε ενόχληση στη Συγγρού αλλά και σε στελέχη της Ν.Δ, ιδίως από τους λεγόμενους δελφίνους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκόπιμο σχέδιο Τσίπρα για ρήξη βλέπει η ΝΔ

SHARE:

24Media Network