Συνάντηση Σαμαρά-Σημίτη στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ

ΑΘΗΝΑ- Συνέδριο "Δημοκρατία υπό πίεση" ,ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Σημίτης ,Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ- Συνέδριο "Δημοκρατία υπό πίεση" ,ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Σημίτης ,Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Οικονομία, προκαλούν συναντήσεις που ξενίζουν αρκετά. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είδε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, με αντικείμενο συζήτησης την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας

Συνάντηση είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση των δύο αντρών είχε σχέση αποκλειστικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Η συνάντηση διήρκεσε μια ώρα και έλαβε χώρα στο γραφείο του προεδρου της ΝΔ, στην οδό Μουρούζη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, είναι η επέτειος από την ημέρα που η Ελλάδα έγινε αποδεκτή ως το 12ο μέλος της ευρωζώνης, αλλά και το ότι ο πρώην πρωθυπουργός, είναι "κόκκινο πανί", για πολλούς νεοδημοκράτες.

Είχαν προηγηθεί οι συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Σαμαράς φιλοδοξεί εδώ και καιρό να δημιουργήσει ένα φιλοευρωπαϊκό μέτωπο, το οποίο θα περιλαμβάνει και ένα τμήμα του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να αντιπαρατεθεί, σε όσους σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, απεργάζονται σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αντώνης Σαμαράς
SHARE:

24Media Network