Συναντήθηκε με Σαμαρά και επιστρέφει στη Ν.Δ ο Νικήτας Κακλαμάνης

ΑΘΗΝΑ-Συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του προεδρείου της Βουλής// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ  ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του προεδρείου της Βουλής// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

"Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών" δήλωσε

Την επανένταξη του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ , ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, ο πρώην υπουργός Νικήτας Κακλαμάνης μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα.

Στην ανακοίνωσή του ο μέχρι πρότινος βουλευτής κοινοποιεί ο ότι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά και «ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις» με αποτέλεσμα να αποδεχθεί με χαρά την πρόσκληση για επανένταξη.

Άρα η κοινοβουλευτική δύναμη της Ν.Δ αυξάνεται από 125 σε 126 βουλευτές και της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ από 154 σε 155 βουλευτές και όλα αυτα λίγο πρίν την ονομαστική ψηφοφορία  της Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κακλαμάνη: 

"Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος γιατί με δική του πρωτοβουλία συναντηθήκαμε σήμερα. Είχαμε μακρά συζήτηση, ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ.

Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην Παράταξη, ήταν ο καταλύτης της σημερινής θετικής εξέλιξης".

Η επιστολή Σαμαρά

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη την ακόλουθη επιστολή:

"Κύριε Πρόεδρε,

Ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Νικήτας Κακλαμάνης, εντάσσεται από σήμερα στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network