Συνεχίζεται η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Μπακογιάννη για τη 17 Νοέμβρη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI

Διαβάστε για την εξέλιξη της αντιπαράθεσης που έχει "ανοίξει" ανάμεσα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, "ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει επιτέλους να πάρει καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί για επιθέσεις εναντίον μου επειδή τον καίει η αλήθεια, ας πάρει επιτέλους καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας. Να τοποθετηθεί όμως και για τις αμετανόητες λογικές σημαντικών στελεχών του που υποστηρίζουν ότι "ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία"! και ότι "δεν μετανιώνουν που υπερασπίστηκαν τον Γιωτόπουλο"!

Στα γεγονότα που παρέθεσα απλώς υπεκφεύγουν. Απαντούν είτε με ύβρεις και συκοφαντίες είτε και. δικαιώνοντας αυτά που είπα. Ισχύει και εδώ ό,τι χαρακτηρίζει και γενικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ: Εξτρεμισμός και αντιφάσεις. Όλα αυτά όμως προσβάλλουν βίαια τη μνήμη 71 νεκρών και 580 τραυματιών, που ήταν θύματα της τρομοκρατίας στον τόπο μας", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κ. Μπακογιάννη.

Από τη μεριά του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά. "Η ζωή είναι ιερή και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την αφαιρεί για οποιοδήποτε λόγο από τον οποιοδήποτε", προσθέτοντας πως αρνείται να παρακολουθήσει τον δρόμο της κ. Μπακογιάννη, που συνιστά μια προσπάθεια πολιτικής αξιοποίησης των θυμάτων της τρομοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τη σύνδεση με τη "17Ν"

SHARE:

24Media Network