Συνεργάτες Κοτζιά: Αποκυήματα φαντασίας ό,τι γράφεται για την επιστολή παραίτησης

Συνεργάτες Κοτζιά: Αποκυήματα φαντασίας ό,τι γράφεται για την επιστολή παραίτησης
O πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής του "Πράττω" Νίκος Κοτζιάς Eurokinissi

Τι τονίζουν στενοί συνεργάτες του πρώην ΥΠΕΞ στο Νews 24/7. Γιατί ο ίδιος δεν προτίθεται να σηκώσει το γάντι. Στις 7 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή η επόμενη εκδήλωση του Πράττω με ομιλητή τον Ν. Κοτζιά.

“Ο,τι γράφεται για το περιεχόμενο της επιστολής Κοτζιά αποτελεί αποκύημα φαντασίας”, τονίζουν στενοί συνεργάτες του πρώην υπουργού Εξωτερικών σχολιάζοντας τόλα τα τελευταία δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στην επιστολή αναφέρονται οι πολιτικοί λόγοι που οδήγησαν τον κ. Κοτζιά στην παραίτηση  και δεν υπάρχουν αναφορές για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας ή “τον εξάδελφο του πρωθυπουργού” κλπ.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, μάλιστα, δεν προτίθεται να σηκώσει το γάντι που εκτιμά ότι του πετούν ορισμένοι, εκτός και αν οι προκλήσεις ενταθούν, ενώ ο ίδιος δεν πρόκειται να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Ο Νίκος Κοτζιάς θα μιλήσει στην Κομοτηνή, στις 7 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση του Πράττω, ενώ για την 1η Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη της κίνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στις 5 Νοεμβρίου ο Νίκος Κοτζιάς θα χαιρετίσει σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πειραιά, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα