Συνιδιοκτήτης σε ροζ ξενοδοχείο ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, Δευτέρα 28 Φεβ. 2011. (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, Δευτέρα 28 Φεβ. 2011. (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

Το όνομα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής φιγουράρει στο Διοικητικό Συμβούλιο ροζ ξενοδοχείο. Διαβάστε για τη σχέση του Νίκου Μιχαλολιάκου με το "Νew Dream"

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως κάνει "χρυσές δουλειές" καθότι όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, είναι συνιδιοκτήτης του ροζ ξενοδοχείου "Νew Dream".

Ως υπεύθυνη διαχείρισης του New Dream φέρεται η εταιρεία "ΛΥΔΙΑ-Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε".

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που διοικεί την εταιρεία μέχρι τις 27 Μαΐου 2012 αποτελείται από τους: Αθανάσιο Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών ο οποίος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, από την Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικο Πεύκη, η οποία είναι αντιπρόεδρος και από τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης, ο οποίος είναι μέλος.

Μάλιστα πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση καθώς πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τη σύζυγό του και τον αδερφό της.

"Το ξενοδοχείο "New Dream", αποτελεί στέγαστρο ονείρων, ξυπνάει ένστικτα αναζωογονώντας τη σχέση σας...Η ερωτική και ευχάριστη προδιάθεση είναι διάχυτη και σε όλα μας τα δωμάτια διακοσμημένα στις αισθησιακές αποχρώσεις ροζ, μοβ και κόκκινων χρωμάτων, από τα οποία εσείς θα διαλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει", αναγράφεται στην ιστοσελίδα του.

Παράλληλα, σύμφωνα με το "Έθνος", οι αποκαλύψεις δε σταματούν εκεί καθώς τον Αύγουστο του 2010, στο ξενοδοχείο είχε σημειωθεί ληστεία σε βάρος του ρεσεψιονίστ που είχε βάρδια.

"Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στην reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες", αναφέρει μια μέρα μετά στο επίσημο δελτίο της αστυνομίας.

Στο δελτίο δε φαίνεται αν ο συγκεκριμένος αλλοδαπός απασχολούνταν με ή χωρίς χαρτιά.

SHARE:

24Media Network