ΣΥΡΙΖΑ: Άκρως επικίνδυνο κρούσμα η επίθεση στον Κωνσταντινέα

Το έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ
Το έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια τηλεοπτική εκπομπής εξέδωσε το κόμμα, ζητώντας κατηγορηματική καταδίκη του περιστατικού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την "άθλια επίθεση" που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, από συνεργάτη του συντονιστή του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Χάρη Βλάδου, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Χ2 στον σταθμό Action 24, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς την "ένα άκρως επικίνδυνο κρούσμα".

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, "Ενώ είχε διακοπεί η εκπομπή προκειμένου να προβληθούν διαφημιστικά μηνύματα, ο “συνεργάτης” του Χ. Βλάδου εισέβαλε στο τηλεοπτικό στούντιο και προπηλάκισε τον Π. Κωνσταντινέα εκτοξεύοντας απειλές εναντίον του. Η αθλιότητα αυτή ανάγκασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από το στούντιο, αφού πρώτα κατήγγειλε το περιστατικό με την επανέναρξη της εκπομπής".

ADVERTISING

"Περιστατικά τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση" συνεχίζει η ανακοίνωση, καταλήγοντας ότι "Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι υποχρεωμένος να αποδοκιμάσει κατηγορηματικά τις αθλιότητες των “άριστων” που έχει περιμαζέψει στο κόμμα του".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ
SHARE:

24Media Network