ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η άσκηση δίωξης στους δύο συνδικαλιστές του εργοστασίου "Μαλαματίνα"

ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ NIKOS LIBERTAS / SOOC

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτήρισαν απαράδεκτη τη σύλληψη και την άσκηση δίωξης στους δύο συνδυκαλιστές του εργοστασίου "Μαλαματίνα" στη Θεσσαλονίκη και ζήτησαν την μη απαγγελία κατηγορίας.

Παράσταση διαμαρτυρίας και υποστήριξης των συλληφθέντων συνδικαλιστών του εργοστασίου «Μαλαματίνα» πραγματοποίησε αντιπροσωπεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο αστυνομικό τμήμα Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, τα κομματικά στελέχη του διατύπωσαν και στο διοικητή του Αστυνομικού τμήματος ότι θεωρούν «απαράδεκτη τη σύλληψη και την άσκηση δίωξης στους δύο συνδικαλιστές» και ζήτησαν την μη απαγγελία κατηγορίας.

«Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επεσήμανε επίσης ότι η Πολιτεία και οι εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να στραφούν κατά της νέας ιδιοκτησίας της επιχείρησης η οποία παράλληλα με εκβιαστικές και αυταρχικές κινήσεις κατά των εργαζομένων και των σωματείων τους, παραβιάζει δικαστικές αποφάσεις και την υποχρέωση της να διατηρήσει τα τμήματα της επιχείρησης και να προχωρήσει σε επενδύσεις αυξάνοντας και όχι μειώνοντας τις θέσεις εργασίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network