ΣΥΡΙΖΑ: Διαρκής ο αγώνας ενάντια στη φασιστική απειλή

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

"Η μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις των ημερών αποτελεί δημοκρατικό καθήκον", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ανακοίνωση κατά της φασιστικής απειλής, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από την πιο στυγνή εγκληματική ενέργεια της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, τη δολοφονία του αντιφασίστα ακτιβιστή Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Η μνήμη του Παύλου παραμένει ζωντανή, η στάση ζωής του αποτελεί παράδειγμα για τη νέα γενιά. Η μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις των ημερών αποτελεί δημοκρατικό καθήκον", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: "Τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας από τη δίκη της Χ.Α., είναι σοκαριστικά. Η καταδίκη των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής αποτελεί αναγκαίο βήμα για την οριστική επιστροφή τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.  Δεν φτάνει όμως αυτό. Ο αγώνας ενάντια στην φασιστική απειλή, στον οποίο είχε στρατευθεί ολόψυχα ο νεαρός καλλιτέχνης, πρέπει να είναι καθημερινός, διαρκής και πολύμορφος".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παύλος Φύσσας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φίλος Φύσσα: Η λίστα των θυμάτων της Χρυσής Αυγής είναι πολύ μεγαλύτερη

Αντιφασιστικές συναυλίες και διαδηλώσεις για τον Παύλο Φύσσα

Παπαδάκης για δολοφονία Φύσσα: Συνεργοί οι 8 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ - Να οδηγηθούν στο εδώλιο

SHARE:

24Media Network