ΣΥΡΙΖΑ: Ένας χρόνος από τις πυρκαγιές στην Εύβοια και ο κ. Μητσοτάκης δείχνει παντελή αδιαφορία

ΣΥΡΙΖΑ: Ένας χρόνος από τις πυρκαγιές στην Εύβοια και ο κ. Μητσοτάκης δείχνει παντελή αδιαφορία
Οι καταστροφές από τις φωτιές στην Εύβοια Eurokinissi

Για "παντελή αδιαφορία" κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια, η κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία για να αποτρέψει τα χειρότερα για ακόμη μια χρονιά.

“Πρωθυπουργό της φιέστας και της κοροϊδίας” χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την απραγία της κυβέρνησης για προετοιμασία της των περιοχών της Εύβοιας, ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει για τον κ. Μητσοτάκη ότι “αρέσκεται να κουνάει το δάχτυλο”, τη στιγμή που “όχι μόνο δεν έχει προετοιμάσει την περιοχή γι’ αυτό το καλοκαίρι, αλλά δείχνει παντελή αδιαφορία”.

Μάλιστα, επικαλείται και τις δηλώσεις του “γαλάζιου” -όπως λέει- δημάρχου, Γιάννη Κοντζιά, που κατηγόρησε την κυβέρνηση για απουσία.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Πέρασε ένας χρόνος από τις πυρκαγιές που κατέκαψαν την Εύβοια και ο κ. Μητσοτάκης που αρέσκεται να κουνάει το δάχτυλο, όχι μόνο δεν έχει προετοιμάσει την περιοχή γι’ αυτό το καλοκαίρι, αλλά δείχνει παντελή αδιαφορία.

Ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς σε ομιλία του δήλωσε: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι απούσα». Όπως κατήγγειλε ο «γαλάζιος» δήμαρχος, ο κ. Μητσοτάκης έχει αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς ασθενοφόρα, υποβαθμίζει τα σχολεία της περιοχής και δεν έχει μπει στα ταμεία του δήμου ούτε ένα ευρώ για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Πρόκειται για την απόλυτη αδιαφορία του επιτελικού κράτους. Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ακόμη μια φορά ότι είναι ο πρωθυπουργός της φιέστας και της κοροϊδίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα