ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Βορίδη στον News 24/7: Εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης από την ακροδεξιά κατρακύλα

Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης
Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης EUROKINISSI

"Μέχρι χθες, δήλωση στήριξης των ακροδεξιών κινητοποιήσεων μερίδας μαθητών, είχε κάνει μόνο ο Μιχαλολιάκος. Σήμερα, τη σκυτάλη πήρε ο διάδοχός του στην ηγεσία της Νεολαίας ΕΠΕΝ και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ", αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα δήλωσε ο Μ. Βορίδης στον News 24/7 στους 88,6.

"Μέχρι χθες, δήλωση στήριξης των ακροδεξιών κινητοποιήσεων μερίδας μαθητών, είχε κάνει μόνο ο Μιχαλολιάκος. Σήμερα, τη σκυτάλη πήρε ο διάδοχός του στην ηγεσία της Νεολαίας ΕΠΕΝ και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μ. Βορίδης, ο οποίος, με δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6 προσφέρει πλήρη πολιτική κάλυψη στις εθνικιστικές και ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία, αναφερόμενος σε "πατριωτική ευαισθησία"", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: "Η δε ΔΑΚΕ Καθηγητών σε κατάπτυστη ανακοίνωσή της στηρίζει απροκάλυπτα τις κινητοποιήσεις, μιλώντας για "εθνική αφύπνιση" των μαθητών απέναντι στον "εθνομηδενισμό"".

"Η αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης", συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, "είναι βαριά εκτεθειμένοι από αυτήν την ακροδεξιά κατρακύλα. Συναγωνίζονται σε μισαλλόδοξο και εμφυλιοπολεμικό λόγο με τη Χρυσή Αυγή. Η εκπαιδευτική κοινότητα και το μαθητικό κίνημα, που έχουν δώσει μάχες για την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία και την κοινωνία, δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να σπείρει το εθνικιστικό μίσος και να διχάσει τη νεολαία. Τα αιτήματα για μόρφωση, δημιουργική απασχόληση, βελτίωση της καθημερινότητας και δικαιώματα, ενώνουν τους νέους σε έναν ορίζοντα δημοκρατικής αναγέννησης της χώρας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βορίδης: Η ΝΔ θεωρεί τη συμφωνία των Πρεσπών κακή. Είναι ακροδεξιά η ΝΔ;

SHARE: