ΣΥΡΙΖΑ για εκτέλεση προϋπολογισμού: Επιβεβαιώνεται η προσπάθειά μας για οριστική έξοδο από την κρίση

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Τα στοιχεία από την εκτέλεση του προϋπολογισμού επιβεβαιώνουν "ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, αλλά σταθεροποίησε την οικονομία σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης", σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του κόμματος.

«Τα στοιχεία που προκύπτουν από την εκτέλεση του προϋπολογισμού για το πρώτο επτάμηνο του 2019, επιβεβαιώνουν τη συλλογική προσπάθεια του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την οριστική έξοδο της χώρας από την εποχή της κρίσης», σημειώνει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Τόσο η υπέρβαση του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα όσο κι αυτή για τα έσοδα καταδεικνύουν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, αλλά επιπλέον σταθεροποίησε την οικονομία σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι η προπαγάνδα της ΝΔ και του αρχηγού της, Κυρ. Μητσοτάκη, για τους "άχρηστους και ανίκανους" καταρρέει με πάταγο. Τη διαψεύδει η ίδια η πραγματικότητα».

«Ό,τι και να υποστηρίζει η ΝΔ, η αλήθεια δεν αλλάζει: το παλιό πολιτικό σύστημα -η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ- οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και τους πολίτες στην ανασφάλεια και τη λιτότητα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε τη χώρα σε μια νέα περίοδο σταθεροποίησης και ανάπτυξης με γνώμονα τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολιτών», καταλήγει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Προϋπολογισμός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Όπλο" για τον ΣΥΡΙΖΑ η υπέρβαση ενός δισ. στο πρωτογενές πλεόνασμα του 7μήνου

Προϋπολογισμός: Υπέρβαση 1 δισ. στο πρωτογενές πλεόνασμα του 7μήνου

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Καταστροφολόγοι που επένδυσαν στην πατριδοκαπηλία

SHARE: