ΣΥΡΙΖΑ για ερώτηση NEWS 24/7: “Ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε fake news σε ζωντανή μετάδοση”

ΣΥΡΙΖΑ για ερώτηση NEWS 24/7: “Ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε fake news σε ζωντανή μετάδοση”
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ερώτηση της Βίκυς Σαμαρά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Πέμπτης (12/8).

Ανακοίνωση εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μετά την ερώτηση της Βίκυς Σαμαρά και του NEWS 24/7, σχετικά με την κριτική που έχει δεχθεί η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση για “αναβάθμιση αξιωματούχων” από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Όπως σημείωσε στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, “ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε fake news σε ζωντανή μετάδοση”, καθώς “είπε ότι τους αναβάθμισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή”. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε τους κυρίους Τσουβάλα και Κολοκούρης. Η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης τους αποκατέστησαν και αναβάθμισαν”.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός, σε ερώτηση του NEWS 24/7 για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον κατηγόρησε πως, όχι μόνο κράτησε, αλλά και αναβάθμισε πρόσωπα που εκείνος εξεδίωξε από την πυροσβεστική μετά το Μάτι, ο πρωθυπουργός απάντησε:

“Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεστε. Ο αρχηγός της αστυνομίας, εξ όσων γνωρίζω, είχε γίνει υπαρχηγός επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια ακολουθώντας τη φυσική επετηρίδα έγινε αρχηγός. Φαντάζομαι ότι αν ήξερε κάτι ο κύριος Τσίπρας δεν θα είχε προχωρήσει σε αυτή την επιλογή”.

Δείτε βίντεο από την απάντηση του πρωθυπουργού στην ερώτηση του NEWS 24/7:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα