ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Κοροϊδεύει ως άλλη Μαρία Αντουανέτα

Κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου
Κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση κατά του Αδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τοποθετήσεις του Υπουργού Ανάπτυξης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Οι ισχυρισμοί του Αδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική του συνέντευξη (τι να την κάνουν οι Ελληνες την ρευστότητα αφού δεν μπορούν να πάνε πουθενά) προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κουμουνδούρου σχολίαζαν σχετικά: "Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση. 

Γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα. Και αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωση της ρευστότητας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως λέει δεν μπορούν να κάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια. Καταλήγει δε στο χυδαίο συμπέρασμα ότι οι πολίτες που μένουν σπίτι "θα γίνουν 300 κιλά". 

Κε Μητσοτάκη θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση. Όσο βέβαια τον διατηρείτε στη θέση του, είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί του.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Άδωνις Γεωργιάδης
SHARE:

24Media Network