ΣΥΡΙΖΑ για Σαμαρά: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

"Επιστρέφουμε στο δημιουργό του το χαρακτηρισμό της πολιτικής αλητείας", αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά και σε όσα καταλόγισε στο κυβερνών κόμμα για το θέμα που ήρθε στη δημοσιότητα με το γιο του.

Σε σκληρούς τόνους ήταν η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για το θέμα που δημοσιοποιήθηκε για το γιο του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

"Με αφορμή ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, η οποία δημοσιεύτηκε σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σαμαράς εκτοξεύει ύβρεις και απειλές εναντίον του κ Κουρουτού, και των ΜΜΕ που τη δημοσίευσαν, κοινοποιεί εξώδικο στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, και εγκαλεί για «πολιτική αλητεία» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα. Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα –ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, κλπ- στα οποία εμπλέκονται στελέχη της: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Θα επιστρέφαμε στο δημιουργό του τον χαρακτηρισμό της πολιτικής αλητείας, αν δεν του αναγνωρίζαμε το ελαφρυντικό της νευρικότητας, που του προκαλούν προφανώς οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ".

Σημειώνεται ότι Στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού τάχθηκε και η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο σε ανακοίνωσή της για "άθλιες πρακτικές" και "λασπολογία"


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αντώνης Σαμαράς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σαμαράς για το γιο του: "Θέλουν να εξοντώσουν ένα νέο παιδί"

ΝΔ: Πετούν λάσπες ακόμη και πάνω από τις στάχτες

SHARE:

24Media Network