ΣΥΡΙΖΑ για Στάσση και μπόνους 16 εκατ. ευρώ: "Λειτουργεί με εντολή Μητσοτάκη αν συνεχιστεί η κάλυψη"

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης
Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης INTIME NEWS

Η άποψη πως ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης λειτουργεί με εντολή του πρωθυπουργού μετά τις αποκαλύψεις για μπόνους 16 εκατ. ευρώ τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Έντονη δυσαρέσκεια και πολλές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα οι αποκαλύψεις γύρω από τις απολαβές του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση, με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να αναναφέρεται στο μπόνους ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ που "μοίρασε στον εαυτό του και σε γαλάζια golden boys, την ώρα που οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν λογαριασμούς".

Ειδικότερα, όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, "ο κ. Στάσσης προφανώς δεν βγαίνει με 360.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή 1.000 ευρώ τη μέρα (σε αντίθεση με τα 60.000 του προκατόχου του επί ΣΥΡΙΖΑ) και για αυτό, όπως αποκαλύπτει η Κυριακάτικη Δημοκρατία, αποφάσισε να δώσει επιπρόσθετο μπόνους στον εαυτό του και τα υπόλοιπα γαλάζια golden boys του κ. Μητσοτάκη, 1.856.000 μετοχές της ΔΕΗ, αξίας άνω των 16.000.000 ευρώ.

ADVERTISING

Αυτά, την ώρα που οι πολίτες δεν μπορούν όχι απλά να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, αλλά ούτε να αγοράσουν τα απαραίτητα για να βγάλουν το μήνα. Τώρα εξηγείται γιατί ο κ. Μητσοτάκης κόπτεται να ανέβει η μετοχή της ΔΕΗ ενώ πνίγονται νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Όπως επίσης και ποιοι ακριβώς είναι οι «τζαμπατζήδες» που κατήγγειλε ο κ. Οικονόμου.

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα: Εάν ο κ. Μητσοτάκης συνεχίσει να καλύπτει το πλιάτσικο του εκλεκτού του και δεν τον αποπέμψει, ακυρώνοντας φυσικά και το μπόνους, σημαίνει ότι ο κ. Στάσσης λειτουργεί απλά ως μπροστινός με δική του εντολή, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΗ, Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network