ΣΥΡΙΖΑ: "Η κυβέρνηση να ξεπεράσει την αμηχανία της"

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ NIKOS LIBERTAS/SOOC

Με αφορμή την Συναυλία Ειρήνης που έλαβε χώρα χθες στα Προπύλαια ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την Κυβέρνηση να αναγνωρίσει το επικίνδυνο λάθος της να στραφεί κατά καλλιτεχνών και κόσμου.

«Η χθεσινή αντιπολεμική συναυλία κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία ήταν μαζική και ενώθηκε με τις εκατοντάδες διαδηλώσεις και τις πορείες ειρήνης που διεξάγονται σε όλον τον κόσμο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και χαιρετίζει «τους καλλιτέχνες και τους χιλιάδες πολίτες που έστειλαν εχθές από την Αθήνα αντιπολεμικό μήνυμα, αναδεικνύοντας έτσι το φιλειρηνικό πνεύμα του ελληνικού λάου κόντρα στην λάσπη που η ΝΔ και το σύστημά της έριξε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση «να ξεπεράσει την αμηχανία της που χαρακτηρίστηκε από τις γνωστές χυδαιότητες κατά της συναυλίας και του κινήματος ειρήνης» και «να αναγνωρίσει το επικίνδυνο λάθος της να στραφεί κατά καλλιτεχνών και κόσμου, οι οποίοι εναντιώθηκαν εκφράζοντας την ξεκάθαρη καταδίκη τους στη ρωσική εισβολή». Την καλεί επίσης «να αναγνωρίσει το λάθος της να κάνει την Ελλάδα μέρος του πολέμου στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία αντί για ανθρωπιστική βοήθεια». «Αν δεν το κάνει», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «θα έχει αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι μέσα στην ανασφάλεια που της προκαλεί η ραγδαία φθορά της είναι ικανή για τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια, διαστρεβλώνοντας και συκοφαντώντας τους πάντες και τα πάντα».

ADVERTISING

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συναυλίες, Πόλεμος στην Ουκρανία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network