ΣΥΡΙΖΑ: "Η κυβέρνηση με τον αυταρχισμό της γεννά την ανασφάλεια και το φόβο"

Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ
Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αστυνομική επιχείρηση που σημειώθηκε την Τετάρτη στο Κουκάκι.

«Η κυβέρνηση απάτη του κ. Μητσοτάκη, όχι μόνο δεν νοιάζεται για την ασφάλεια των πολιτών και το Σύνταγμα, αλλά με τον αυταρχισμό της γεννά την ανασφάλεια και το φόβο» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις αποκαλύψεις των ιατρικών γνωματεύσεων και τα φαινόμενα αστυνομικής βίας στην επιχείρηση στο Κουκάκι.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης, απαντώντας την Τετάρτη στον κ. Αλιβιζάτο, είχε το θράσος να κάνει λόγο για ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να πείσει το πανελλήνιο πως οι εικόνες που είδε από την αντισυνταγματική εισβολή σε σπίτι - άσχετο με την κατάληψη - τον ξυλοδαρμό και τη σύλληψη αθώων πολιτών, ήταν στη φαντασία του» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

ADVERTISING

"Ωστόσο, για κακή του τύχη, σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας η καταχώρηση των ιατρών στο βιβλίο συμβάντων του νοσοκομείου «Ελπίς», σύμφωνα με την οποία νεαρή γυναίκα, που διακομίστηκε με χειροπέδες και συνοδευόμενη από δύο αστυνομικούς, μετά τη σύλληψή της, έφερε τραύμα από πυροβολισμό εξ’ επαφής με πλαστική σφαίρα, στο αριστερό στήθος. 

Ο κ. Χρυσοχοίδης οφείλει να αφήσει τα ψέματα και να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που δημιουργούνται: 

  • Δεδομένου ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει προμηθευθεί επισήμως οπλισμό με πλαστικές σφαίρες, έχει δώσει εντολή για εξαγορά σχετικού οπλισμού; 
  • Τι απαντά στην επίμαχη καταγγελία για πυροβολισμό με όπλο με πλαστικές σφαίρες; 
  • Ο ίδιος ήταν ενήμερος για την εντολή εισβολής σε οικία χωρίς εισαγγελική παραγγελία και για την χρήση πλαστικών σφαιρών;

 Οι σημερινές συγκλονιστικές αποκαλύψεις αλλά και ο ξυλοδαρμός την Τετάρτη των τριών μελών της οικογένειας Ινδαρέ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, μετά από αντισυνταγματική παραβίαση του οικιακού ασύλου, δεν διαψεύδουν απλά τον κ. Χρυσοχοΐδη. 

Επιβεβαιώνουν πως η κυβέρνηση - απάτη του κ. Μητσοτάκη, όχι μόνο δεν νοιάζεται για την ασφάλεια των πολιτών και το Σύνταγμα, αλλά με τον αυταρχισμό της γεννά την ανασφάλεια και το φόβο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κουκάκι, Κατάληψη
SHARE:

24Media Network