ΣΥΡΙΖΑ: "Μελανή ιστορία του φαύλου δικομματισμού τα εξοπλιστικά"

Σκληρή επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποκαλύψεις Κάντα για τα εξοπλιστικά

«Οι ομολογίες του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή Εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα, αποκαλύπτουν το καθεστώς της δικομματικής διαπλοκής σε όλες τις διαστάσεις του», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του με αφορμή τη δημοσιοποίηση της απολογίας του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή Εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ «η ιστορία των εξοπλιστικών προγραμμάτων είναι μόνο μία σελίδα στη μελανή ιστορία του φαύλου δικομματισμού, που επί χρόνια συντηρούσε και συνεχίζει να συντηρεί ένα καθεστώς αδιαφάνειας, διαφθοράς και μιζών στην πλάτη του ελληνικού λαού. Αυτοί που προβάλλονται τώρα ως οι αρχάγγελοι της μεταρρύθμισης και της εξυγίανσης, στην πραγματικότητα υπήρξαν οι αρχάγγελοι της διαπλοκής σε ένα σάπιο σύστημα που πρέπει να καταρρεύσει μαζί με τους εκπροσώπους του».

«Υπάρχουν ποικίλα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν σχετικά με την υπόθεση, καθώς και η ανάγκη να θωρακιστεί η δημοκρατία στο μέλλον από τέτοια φαινόμενα. Σε αυτήν την κατεύθυνση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στη Βουλή σχετική πρόταση» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο "κανταδόρος" της μίζας ταράζει τη Γερμανία. Μπαράζ διαψεύσεων

Απολογία Κάντα: Οι "ωφέλιμες πληρωμές" από 12 εξοπλιστικά προγράμματα. Πολιτικοί και επιχειρηματίες στο κόλπο. Από το 1989 οι μίζες

SHARE:

24Media Network