ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης όχι μόνο γνώριζε αλλά είναι ο ενορχηστρωτής των υποκλοπών

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης όχι μόνο γνώριζε αλλά είναι ο ενορχηστρωτής των υποκλοπών
ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Για γελοίες διαρροές περί κλίματος τοξικότητας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει πως "τιποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι".

Το καθεστώς Μητσοτάκη θα πέσει με πάταγο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις παραιτήσεις Δημητριάδη – Κοντολέοντος ενώ διαβεβαιώνει πως τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι.

“Οι παραιτήσεις Δημητριάδη – Κοντολέων αποτελούν ομολογία ενοχής του κ. Μητσοτάκη για το δικό του WaterGate, το σκάνδαλο παράνομων παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων και ενοχλητικών δημοσιογράφων. Το καθεστώς Μαξίμου πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και ο επικεφαλής του καθεστώτος, ο κ. Μητσοτάκης, προφανώς όχι μόνο γνώριζε αλλά είναι ο ενορχηστρωτής των υποκλοπών” αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: “Τώρα προσπαθεί να διασωθεί θυσιάζοντας τους στενότερους και πιο έμπιστους συνεργάτες του. Το δεξί του χέρι, ανιψιό του και ΓΓ Πρωθυπουργού, κ. Δημητριάδη και τον επικεφαλής της ΕΥΠ, κ. Κοντολέων, για τον οποίο άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο προκειμένου να τον τοποθετήσει στη θέση του, καθώς δε πληρούσε τα κριτήρια του νόμου”.

“Οι παραιτήσεις και των δύο ωστόσο”, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, “αποτελούν και παραδοχή πως όσα έλεγε η κυβέρνηση και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου τόσους μήνες, ήταν χυδαία ψέματα. Ακόμα και όσα έλεγαν οι κ. Κοντολέων, Πιερρακάκης και Γεραπετρίτης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας πριν μία μόλις εβδομάδα”.

“Όσο για τις γελοίες διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου που προσπαθεί να μετατοπίσει την συζήτηση από το παράνομο λογισμικό Predator σε δήθεν νόμιμες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και σε «κλίμα τοξικότητας», δεν γλιτώνουν κανέναν από τις ευθύνες του. Και αυτές δεν είναι μόνο πολιτικές, αλλά πιθανότατα και ποινικές” συμπληρώνει η Κουμουνδούρου.

“Διαβεβαιώνουμε ωστόσο τον κ. Μητσοτάκη ότι τίποτα δε θα μείνει στο σκοτάδι.Όλα θα διερευνηθούν μέχρι τέλους και ο ίδιος θα λογοδοτήσει για τη πρωτοφανή από τη Μεταπολίτευση και μετά, παράνομη και αντιδημοκρατική εκτροπή που επιχείρησε προκειμένου να στήσει το καθεστώς του. Τα καθεστώτα όμως, συνήθως πέφτουν με πάταγο” καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα