ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Βασιλική Βλάχου

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο ρόλος της εισαγγελέως της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου και τα αναπάντητα ερωτήματα

Η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου, που υπέγραφε τις διατάξεις για τις υποκλοπές, είναι ένα από τα πρόσωπα - "κλειδιά" στις παρακολουθήσεις. Η πορεία της στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Χρηματιστήριο

Η πολιτική ένταση φέρνει "απόνερα" στην οικονομία

Οι καταιγιστικές εξελίξεις με παραιτήσεις δύο εκ των πλέον στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού άνοιξαν τη βεντάλια και πάλι της συζήτησης για τις εκλογές, αλλά κι έθεσαν ζητήματα αξιοπιστίας.

Νίκος Ανδρουλάκης και Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτικός "σεισμός" για τις υποκλοπές

Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό προκάλεσαν οι παραιτήσεις των Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέοντα. Προσωπικές ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη επιρρίπτει η αντιπολίτευση. "Ναι" της κυβέρνησης στο αίτημα Ανδρουλάκη για εξεταστική επιτροπή.

Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: "Εκθέτει τη χώρα διεθνώς - Με παρακολούθησε η ΕΥΠ"

Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: "Εκθέτει τη χώρα διεθνώς - Με παρακολούθησε η ΕΥΠ"

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση πολιτικών ευθυνών για την υπόθεση των υποκλοπών, ζητά ο Νίκος Ανδρουλάκης. Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

ΜέΡΑ25

ΜέΡΑ25: Ο Πρωθυπουργός οφείλει ή να κινήσει διώξεις ή να παραιτηθεί

Προσωπική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε το ΜέΡΑ25, στον απόηχο των παραιτήσεων του Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέοντα. Ζητά να κινηθούν διώξεις εναντίον τους ή να παραιτηθεί.

Κωνσταντινόπουλος: Η κυβέρνηση υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος

Κωνσταντινόπουλος: Η κυβέρνηση υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος

Απόλυτα έκθετη είναι η κυβέρνηση απέναντι στον ελληνικό λαό, κατά τον αντιπρόεδρο της Βουλής Οδ. Κωνσταντινόπουλο. Οπως λέει, η επιμονή Ανδρουλάκη για διαφάνεια, δικαιώνεται.

Νάσος Ηλιόπουλος

Ηλιόπουλος: "Δεν έχουμε υπόθεση Δημητριάδη ή Κοντολέοντος, έχουμε σκάνδαλο Μητσοτάκη"

Για ομολογία ενοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με το ζήτημα των υποκλοπών, κάνει λόγο ο Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τις παραιτήσεις των Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Γιάννης Μπρατάκος

Γιάννης Μπρατάκος: Ο νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού

Τον τέως πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Μπρατάκο όρισε γενικό γραμματέα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη  θέση του Γρηγόρη Δημητριάδη που παραιτήθηκε.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Μητσοτάκης "θυσιάζει" τους ανθρώπους του και ψάχνει απόδραση με εκλογές

Επιχείρηση "σώστε τον βασιλιά" είναι σε εξέλιξη στην κυβέρνηση. Επαναφέρουν τα σενάρια της πρόωρης κάλπης οι παραιτήσεις Δημητριάδη - Κοντολέοντα, που έχουν ως στόχο να κρατήσουν τον πρωθυπουργό εκτός του κάδρου των ευθυνών για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: Ομολογία ενοχής Μητσοτάκη η παραίτηση Δημητριάδη

Την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, σχολιάζει ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας πως επιβεβαιώνει τις ευθύνες του πρωθυπουργού για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι υποκλοπές άρχισαν να ξηλώνουν το πουλόβερ του Μαξίμου…

Η απόπειρα παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν το γεγονός που επέφερε καίριο πλήγμα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό με την παραίτηση του γενικού του γραμματέα.

Γρηγόρης Δημητριάδης

Γρηγόρης Δημητριάδης: Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης. Η παραίτηση-βόμβα ακολουθεί τις αποκαλύψεις σχετικά με τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα.

Μέγαρο Μαξίμου

Εξεταστική τώρα για υποκλοπές και ΕΥΠ

Παρά τη συστηματική προσπάθεια του προπαγανδιστικου μηχανισμού της κυβέρνησης να κουκουλώσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ για "Predator": Γνωρίζει ο κ. Μητσοτάκης τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γενικού γραμματέα του;

Εξηγήσεις για τον ρόλο και την εμπλοκή του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά και τις νέες αποκαλύψεις για το λογισμικό παρακολούθησης "Predator".