ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε απάντηση της ΝΔ για τις παράνομες ελληνοποιήσεις

Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

«Περιμένουμε την αντίδραση της ΝΔ για δημοσίευμα στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται στέλεχος του κόμματος σε παράνομες ελληνοποιήσεις» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento σχετικά με τις έρευνες για κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται και δικηγόρος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, αναδεικνύει την τεράστια υποκρισία των "Αρίστων" της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ ξιφουλκεί στα ΜΜΕ κατά της "εθνικά επιζήμιας" Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ την ίδια ώρα φέρεται να εμπλέκεται σε παράνομη υπόθεση ελληνοποιήσεων!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας.

Το κυβερνών κόμμα καταλήγει: «Περιμένουμε την αντίδραση της Ν.Δ. και του κ. Μητσοτάκη σε ένα τόσο σοβαρό και ευαίσθητο θέμα, που αναδεικνύει, εκτός των άλλων, τις ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων για το σαθρό πλαίσιο που επικρατούσε. Η σημερινή κυβέρνηση διόρθωσε τις παθογένειες του παρελθόντος, ενώ έχει κατατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το νομοσχέδιο που κάνει ακόμα πιο αντικειμενικό, διάφανο και δίκαιο το σύστημα απόδοσης ιθαγένειας».

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία

24Media Network