ΣΥΡΙΖΑ σε Ταραντίλη: “Ακατανόητη έκθεση ιδεών για το γλέντι, υπεράνω μέτρων ο Μητσοτάκης”

ΣΥΡΙΖΑ σε Ταραντίλη: “Ακατανόητη έκθεση ιδεών για το γλέντι, υπεράνω μέτρων ο Μητσοτάκης”
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας eurokinissi

Απάντηση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη που έκανε λόγο για "πρόχειρο γεύμα" στην Ικαρία. "Αν στη θέση του Μητσοτάκη ήταν πολίτες τι θα λέγατε;"

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έφερε η τοποθέτηση του Χρήστου Ταραντίλη, ο οποίος υποστήριξε πως το γλέντι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία ήταν “πρόχειρο γεύμα”, διαβεβαιώνοντας ωστόσο πως στο μέλλον θα αποφευχθεί “εσφαλμένη εικόνα”.

Από την πλευρά της Αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντούν πως “ο κ. Ταραντίλης θα μπορούσε να παραδεχθεί απλά πως ο κ. Μητσοτάκης είναι υπεράνω νόμων και περιορισμών”, σημειώνοντας:

“Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέδωσε μία ακατανόητη έκθεση ιδεών για το γλέντι του κ. Μητσοτάκηστην Ικαρία αντί να παραδεχτεί το εξής απλό: Ο Πρωθυπουργός και οι φίλοι του είναι υπεράνω των μέτρων και των περιορισμών που ισχύουν για τους υπόλοιπους πολίτες. Αλήθεια, αν στη θέση του κ. Μητσοτάκη βρισκόταν οποιοσδήποτε άλλος, οκ. Ταραντίλης δεν θα έκανε λόγο για ανευθυνότητα, κίνδυνο διασποράς του ιού και πρόστιμα;”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα