ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με τον Πάνο Σκουρλέτη κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στην ΕΛΑΣ
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με τον Πάνο Σκουρλέτη κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στην ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Ο γγ Δημόσιας Τάξης και πρώην δήμαρχος Χαλκιδέων είναι η πρόταση της περιφερειακής συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Στερεάς Ελλάδας προς την ΚΕ του κόμματος που συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο

Το γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης και πρώην δήμαρχο Χαλκιδέων Δημήτρη Αναγνωστάκη προτείνει για υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας η περιφερειακή συντονιστική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ της Στερεάς Ελλάδας σε εισήγηση της προς την Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος που θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει ειδικότερα η σχετική ανακοίνωση:

"Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, στη Λιβαδειά, συνεδρίασε η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ της Στερεάς Ελλάδας, με θέμα την πρόταση προς την Κ.Ε. για τον  επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης που θα μπορούσε να υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου 2019, στα πλαίσια της τακτικής και στρατηγικής για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, που ήδη έχει συζητήσει.

ADVERTISING

Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος οι 5 Συντονιστές των Νομαρχιακών Επιτροπών, οι εκλεγμένοι για την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή από τις Νομαρχιακές συνδιασκέψεις, οι Βουλευτές της Στερεάς Ελλάδας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση έγινε συζήτηση επί των  υποψηφιοτήτων  που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους επί αυτού, δημόσια ή όχι.  Έγινε πλήρης και ουσιαστικός δημοκρατικός διάλογος γι’ αυτές ως προς το ποιος, καλύτερα και νικηφόρα, μπορεί να εξυπηρετήσει  τα συμφέροντα της Αυτοδιοίκησης, του λαού της Στερεάς Ελλάδας και την πολιτική αντίληψη του κόμματος για το σύγχρονο ρόλο της περιφερειακής διοίκησης.

Αποφασίστηκε  ομόφωνα ότι η ανεξάρτητη, προοδευτική, αυτοδιοικητική υποψηφιότητα του  Δημήτρη Αναγνωστάκη, αποτελεί τη βέλτιστη λύση,  ικανοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις της παρούσας εκλογικής μάχης κι ως εκ τούτου  προκρίνεται και προτείνεται στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που θα πάρει και την τελική απόφαση, από την  Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή."

Αντίπαλοι του στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία (καθώς ο Κώστας Μπακογιάννης θα είναι υποψήφιος στο δήμο Αθηναίων), η πρώην υπουργός, Κατερίνα Μπατζελή που στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής, και ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφερειακές Εκλογές, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network