ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά παραίτηση Ζούλα και προειδοποιεί για εμπάργκο στην ΕΡΤ

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά παραίτηση Ζούλα και προειδοποιεί για εμπάργκο στην ΕΡΤ
Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ EUROKINISSI / SOTIRIS DIMITROPOULOS

Ενα βήμα πριν το εμπάργκο στην ΕΡΤ βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της οδηγίας για τη μη προβολή του θέματος της Ικαρίας. Οι όροι της Κουμουνδούρου.

Σε εμπάργκο στη Δημόσια Τηλεόραση προσανατολίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα τελευταία γεγονότα στην ΕΡΤ και ιδιαίτερα τη διαρροή της οδηγίας προς τους παραγωγούς έτσι ώστε να μην “παίξει” το θέμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λαμβάνει μέρος σε γεύμα μέσα σε συνωστισμό στην Ικαρία.

Από την Κουμουνδούρου ξεκαθάριζαν την Παρασκευή ότι εφόσον δεν γίνει δεκτή η πρόταση Τσίπρα (που κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή) και εφόσον δεν παραιτηθεί ο Κωνσταντίνος Ζούλας από την προεδρία της ΕΡΤ, τότε δεν θα ξαναστείλουν εκπρόσωπό τους στις εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η πρόταση Τσίπρα θυμίζουμε ότι προβλέπει την εκλογή του ΔΣ της ΕΡΤ από διευρυμένη πλειοψηφία από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έτσι ώστε να προκύπτει πλατιά πολιτική συμφωνία για τα πρόσωπα.

Κατά τα προηγούμενα χρόνια και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην κυβέρνηση είχε προχωρήσει σε εμπάργκο στον ΣΚΑΙ διαμαρτυρόμενος κατ’ αυτόν τον τρόπο για τη μεροληπτική, όπως την χαρακτήριζαν, στάση του κανανιού του Φαλήρου.

Σε εμπάργκο στην ΕΡΤ είχε προχωρήσει τέλος η ΝΔ όσο βρισκόταν στην αντιπολίτευση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα