Χρεοκοπία Τhomas Cook: Σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ εντός της ημέρας

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας
Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας EUROKINISSI

Η οικονομική κατάρρευση της Thomas Cook απασχολεί ιδιαίτερα την ελληνική κυβέρνηση η οποία συσκέπτεται άμεσα για αντιμετωπίσει το ζήτημα και τις εν Ελλάδι συνέπειες.

Ο καλύτερος συντονισμός των δράσεων και των άμεσων μέτρων που ήδη έχουν δρομολογηθεί από τα εμπλεκόμενα υπουργεία, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πτώχευσης της Thomas Cook, θα βρεθεί στο επίκεντρο σύσκεψης που θα γίνει την Δευτέρα το απόγευμα στις 7 μ.μ. στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη σύσκεψη υπό τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα θα συμμετάσχουν ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, οι υφυπουργοί Α. Σκέρτσος, Α. Βεσυρόπουλος, Θ. Σκυλακάκης και Γ. Κεφαλογιάννης καθώς και ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής.

Η σύσκεψη, εκτός από το συντονισμό των δράσεων και των άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πτώχευσης γίνεται και για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στους τουρίστες που βρίσκονται στην Ελλάδα και στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα (επιχειρηματίες κι εργαζόμενους).

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Thomas Cook, Κυβέρνηση, Χρήστος Σταϊκούρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Thomas Cook: Αυτές είναι όλες οι πτήσεις επαναπατρισμού από Ελλάδα

Thomas Cook: Η εταιρεία θα πουληθεί ως σύνολο ή σε τμήματα

Thomas Cook: Συγκίνηση στην τελευταία πτήση - Οι επιβάτες έδιναν χρήματα στο προσωπικό

Thomas Cook: Πήραν μπόνους εκατομμυρίων τα golden boys πριν τη χρεοκοπία

SHARE:

24Media Network