Τατσόπουλος: Τι απαντά στη Χρυσή Αυγή για τις διαδικτυακές επιθέσεις

Ο Πέτρος Τατσόπουλος
Ο Πέτρος Τατσόπουλος EUROKINISSI

Τι απαντάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα μέλη της Χρυσής Αυγής που όπως αναφέρει, του επιτίθενται στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου στις διαδικτυακές επιθέσεις που έχει δεχτεί η σελίδα του στο Facebook τον τελευταίο καιρό.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει:

ADVERTISING

"Για κάθε έγκλημα που θα διαπράττει οιοσδήποτε αλλοδαπός -παράνομος ή νόμιμος- θα εγκαλείται εφεξής ο ΣΥΡΙΖΑ ως ηθικός αυτουργός. Cool. Γιατί όμως είστε τόσο σφιχτοχέρηδες, ρε παιδιά; Γιατί δεν προσάπτετε στον ΣΥΡΙΖΑ και τα εγκλήματα των ημεδαπών? Και μια θερμή παράκληση προς τα αγαπημένα μου Χρυσαύγουλα:

71 βουλευτές διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζωή να 'χουν. Μην με κακομαθαίνετε. Στείλτε κανένα από τα βλαμμένα σας και στους υπόλοιπους 70".

Παρακάτω και απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του κοινωνικού δικτύου στη σελίδα του, λέει:

"...δεν βλέπω παντού Χρυσαύγουλα. Βλέπω μονάχα τα Χρυσαύγουλα που επισκέπτονται τον "τοίχο" μου, είτε στο δημόσιο προφίλ είτε με ιδιωτικά μηνύματα, και σου εύχομαι να μην έχεις ποτέ ανάλογη εμπειρία. Θεωρώ επίσης εξαιρετικά φτηνό να ρωτάς έναν πατέρα τι θα έκανε αν του πείραζε την κόρη ένας αλλοδαπός, ένας

SHARE:

24Media Network