Θεοχαρόπουλος: 'Ανασυγκρότηση δεν γίνεται συγκλίνοντας με ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ'

Θεοχαρόπουλος: 'Ανασυγκρότηση δεν γίνεται συγκλίνοντας με ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ'

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για το μέλλον της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Γιατί ζητά να στηθούν διπλές κάλπες

Ενιαίο πολυτασικό κόμμα της κεντροαριστεράς “βλέπει” ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που όπως ανέφερε στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή "Αντίμετρα", θεωρεί ότι πρέπει να στηθούν διπλές κάλπες, ώστε η βάση μα αποφασίσει για τον χαρακτήρα και τον επικεφαλής του νέου κόμματος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος δήλωσε ότι δεν είναι ώρα συζητήσεων για το ποιος θα είναι ο επικεφαλής του κόμματος αλλά “η ώρα να δρομολογήσουμε τη διαδικασία και να αποφασίσουμε τον χαρακτήρα του φορέα που θέλουμε” και επισήμανε ότι η πρότασή του να προηγηθεί η απόφαση για την χαρακτήρα του κόμματος καθώς “έχει το πλεονέκτημα ότι δεσμεύονται όλοι σε αυτό και καταδεικνύεται ότι δεν είναι διαδικασία προσωπικής ατζέντας”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε ακόμα ότι “ανασυγκρότηση δεν μπορεί να γίνει συγκλίνοντας με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη ΝΔ” τονίζοντας ότι ειδικότερα “ανασυγκρότηση δεν γίνεται σε συνθήκες σύγκλισης με τον ιδεολογικό αντίπαλο, την δεξιά”.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι “η παιδεία πρέπει να εξαιρεθεί από τα μνημόνια” ενώ σχετικά με το πολιτικό άσυλο “πρέπει να υπάρξει συνεννόηση ώστε να εφαρμοστεί το υφιστάμενο πλαίσιο”.

SHARE:

24Media Network