Θεοχαρόπουλος: Διαγράφοντας εμένα η Γεννηματά, διέγραψε τη ΔΗΜΑΡ

Θεοχαρόπουλος: Διαγράφοντας εμένα η Γεννηματά, διέγραψε τη ΔΗΜΑΡ
O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος Eurokinissi

Πως όντως δέχθηκε πρόταση για το Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ και πως δεν πρόκειται να ενταχθεί στο Ποτάμι ξεκαθάρισε ο βουλευτής και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας -ένα 24ωρο μετά τη διαγραφή του από το ΚΙΝΑΛ- στον Νews24/7 στους 88,6.

Πως όντως δέχθηκε πρόταση για το Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ και πως δεν πρόκειται να ενταχθεί στο Ποτάμι ξεκαθάρισε ο βουλευτής και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας -ένα 24ωρο μετά τη διαγραφή του από το ΚΙΝΑΛ- στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Θεοχαρόπουλος: “Μου έγινε η πρόταση για επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής εφόσον ακολουθήσω τη γραμμή, δηλαδή εφόσον καταψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό συζητήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή και μετά κυκλοφόρησε. Τις τελευταίες μέρες είχα ενημερωθεί ότι θα διαγραφώ”. Και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει θέμα προσχώρησής μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού. Έχω επαφές με τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά όχι με τέτοια ατζέντα”.

“Δεν υπάρχει πλέον -συνέχισε- Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά μόνο ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι δημοκρατικό το να διαγράφεται ο μικρότερος εταίρος με αυτόν τον τρόπο. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποφασίσει να κάνει βήματα προς τα μπροστά. Το συνέδριο που ανακοινώθηκε θα είναι συνέδριο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει ένας κόσμος στην κεντροαριστερά που θεωρεί καλή τη συμφωνία και κακή την κυβέρνηση.  Θα έπρεπε αυτός ο κόσμος να μπορεί να εκφραστεί και στη ΔΗΣΥ. Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες. Τον Φεβρουάριο θα συνεδριάσουν τα όργανά μας για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επιλέξει τι θέλει. Προοδευτική πολιτική δεν μπορεί να υπάρξει από την παρούσα κυβέρνηση. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρχει η ΔΗΜΑΡ στην επόμενη Βουλή μέσα από άθροιση δυνάμεων”.

Παράλληλα, τόνισε ότι διαγράφοντας τον ίδιο για την Συμφωνία των Πρεσπών, η Φώφη Γεννηματά διαγράφει την ΔΗΜΑΡ που έλαβε αυτή την απόφαση, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν θα φύγουν στελέχη της ΔΗΜΑΡ προς το Κίνημα Αλλαγής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα