Θεοχαρόπουλος: Πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

Θεοχαρόπουλος: Πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος Eurokinissi

Ο νέος Υπουργός Τουρισμού μίλησε για γαλάζιες μεταγραφές εν αναμονή υπουργών, που άλλαξαν -όπως είπε- τη θέση τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΚΙΝΑΛ βλέπει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, παρότι εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα.

Ο Υπουργός Τουρισμού δήλωσε στο News 24/7 στους 88,6 ότι τα δύο κόμματα έχουν προ-αποφασίσει να συγκυβερνήσουν εάν η Πειραιώς έρθει πρώτη και δεν έχει αυτοδυναμία.

Παράλληλα, καταλόγισε στρατηγική σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ σε όλα τα σημαντικά ζητήματα.

Χαρακτήρισε «μετρ των μεταγραφών στη Βουλή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την κριτική της Νέας Δημοκρατίας για την υπουργοποίησή του.

Μέσω του σταθμού μας ο Υπουργός Τουρισμού μίλησε για γαλάζιες μεταγραφές εν αναμονή υπουργών, που άλλαξαν -όπως είπε- τη θέση τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

“Εγώ δεν άλλαξα τη θέση μου υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Άρα κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει ότι άλλαξα. Άλλοι άλλαξαν θέση στη Νέα Δημοκρατία για το θέμα” πρόσθεσε.

Σημείωσε μάλιστα ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει επινοικιάσει το κόμμα του στην άκρα δεξιά και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα τοποθετηθεί στο Επικρατείας, αλλά θα είναι υποψήφιος με σταυρό. “Εγώ βάζω πλάτη στα δύσκολα” σχολίασε χαρακτηριστικά.

“Το 2013 άφησα την καρέκλα όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ. Σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν μάθει να αφήνουν την καρέκλα. Τότε κάποιοι έγιναν υπουργοί του Σαμαρά, μετά το μαύρο της ΕΡΤ. Η Φώφη Γεννηματά έγινε υπουργός του Σαμαρά” υπογράμμισε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

“Έχουν αλλάξει πολλά από τότε” σχολίασε όταν ρωτήθηκε για τη μέρα που δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αναφερόμενος στο κυβερνητικό διαζύγιο με τον Καμμένο, την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ απο το ΚΙΝΑΛ και το άνοιγμα Τσίπρα στην κεντρο-αριστερά.

Χαρακτήρισε στρατηγικής σημασίας τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στις συντηρητικές πολιτικές και την ακροδεξιά. “Τους ενοχλεί η Προοδευτική Συμμαχία γιατί βλέπουν ότι ανασυγκροτείται ο χώρος” ανέφερε και πρόσθεσε ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι ονειρεύονται όχι αυτοδυναμία αλλά πρωτιά στις κάλπες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα