Θεοδωράκης: Η πρόταση του Καμμένου είναι απλά γελοία

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τις προτάσεις του Υπουργού Αμυνας για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Δηλώσεις με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς έκανε την Πέμπτη ο Σταύρος Θεοδωράκης εναντίον του Πάνου Καμμένου κάνοντας λόγο για "ψεκασμένες προτάσεις".

Αναλυτικά τόνισε: "Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στη χώρα μας – γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά; - δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία.

Όπως γελοία είναι η πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και τη Βουλγαρία (το Κόσοβο γιατί το αφήνουμε απέξω;). Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες.

Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα καθότι ο κ.Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής.

Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας – σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή - δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ.Τσίπρα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι
SHARE: