Θεοδωράκης: Πήγαν να διορθώσουν ένα λάθος, με ένα άλλο μεγαλύτερο

Θεοδωράκης: Πήγαν να διορθώσουν ένα λάθος, με ένα άλλο μεγαλύτερο
Press conference by the leader of the Potami (River) Greek party during the 81st TIF on September 14, 2016. / 81 , 14 2016. SOOC

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σχολίασε δηκτικά τις επιλογές της κυβέρνησης που έφεραν στην απόφαση περί αντισυνταγματικότητας από το Συμβούλιο της Επικρατείας

«Πήγαν στην κυβέρνηση να διορθώσουν ένα λάθος, με ένα άλλο μεγαλύτερο λάθος» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, αναφερόμενος στην απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες σημειώνοντας πως «επ’ ουδενί δεν πρέπει να επιστρέψουμε στο παρελθόν της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο».

Κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναγνωρίσει το λάθος και να αποπέμψει τον κ. Παππά. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για την πολιτική της, αλλά και τη ΝΔ για πολιτική εξαγορά στελεχών άλλων κομμάτων.

Η άμεση αντίδραση του κ. Θεοδωράκη από το βράδυ της Τετάρτης έγινε στο twitter με μια σειρά από αναρτήσεις στις οποίες έκανε έκκληση για περισσότερα κανάλια, περισσότερους εργαζόμενους, περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία.

Φυσικά, ο επικεφαλής του Ποταμιού συνέχισε την “προσωπική του βεντέτα” με την κυβερνητική Εκπρόσωπο, μετά τις δηλώσεις της, καλώντας τη να “απολύσει μερικά από τα ακροδεξιά τρολ που έχει στο γραφείο της” προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για τα παιδιά που δεν θα μπορέσουν να γίνουν δεκτά στα νηπιαγωγεία.

Καυστικό το σχόλιο του Θεοδωράκη και για την Αυγή.

Στο μπαράζ σχολιασμών του στο twitter επέκρινε επίσης τη στάση της κυβέρνησης που, όπως τόνισε δεν παραδέχεται το λάθος της.


Στην τελευταία του ανάρτηση για το θέμα, ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αναγνωρίσει το λάθος, αλλά και τον Νίκο Παππά να παραιτηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα