Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η 3η τετραμερής Υπουργική Συνάντηση

Η τρίτη υπουργική Σύνοδος διασυνοριακής συνεργασίας
Η τρίτη υπουργική Σύνοδος διασυνοριακής συνεργασίας KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Με τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών, Εσωτερικών και Μεταφορών Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας και ΠΓΔΜ, πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη η σύνοδος

Η 3η Υπουργική Συνάντηση Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, ΠΓΔΜ για τη διασυνοριακή συνεργασία πραγματοποιείται σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών, Εσωτερικών και Μεταφορών των τεσσάρων χωρών.

Χθες το βράδυ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς παρέθεσε δείπνο εργασίας στους συμμετέχοντες και το κλίμα ήταν θερμό και φιλικό.

ADVERTISING

Στο πλαίσιο της Συνάντησης ο Νίκος Κοτζιάς θα έχει διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους του της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ.

Οι εργασίες της Συνάντησης άρχισαν στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Χάγιατ και στις 14.15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωσή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η τετραμερής σύνοδος υπουργών

SHARE:

24Media Network