Θρακιώτες και πρόσκοποι έψαλλαν τα κάλαντα στον Μητσοτάκη

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη EUROKINISSI

Στον πρόεδρο της ΝΔ έψαλλαν τα κάλαντα και παιδιά με σύνδρομο Down, στα οποία μοίρασε δώρα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις μητέρες τους.

Μέλη της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος έψαλλαν το πρωί τα παραδοσιακά θρακιώτικα κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και από τα παιδιά του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε επίσης για τις δράσεις τους και οι πρόσκοποι τον προσκάλεσαν να παρευρεθεί σε μία από αυτές. Με τα παιδιά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα. Το δώρο των παιδιών στον κ. Μητσοτάκη ήταν ένα φούτερ με τα σήματα τους.

ADVERTISING

Στον κ. Μητσοτάκη είπαν επίσης τα κάλαντα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με τα παιδιά και τις μητέρες τους που τα συνοδεύουν, ενώ τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου δώρισε στον κ. Μητσοτάκη μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τον ευχαρίστησε για τη σταθερή στήριξη του στον σύλλογο και τα άτομα με σύνδρομο Down.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network