Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη-Νεοφύτου για την τουρκική προκλητικότητα

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020. EUROKINISSI

Ο Κ. Μητσοτάκης και ο Α. Νεοφύτου συζήτησαν για την τουρκική προκλητικότητα, την πορεία της πανδημίας και την ατζέντα των Συνόδων Κορυφής του ΕΛΚ και της ΕΕ.

Οι περαιτέρω κινήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα εξετάστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού της Κύπρου Αβέρωφ Νεοφύτου.

Συζητήθηκε επίσης η πορεία της πανδημίας του κορονοϊού σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος της Κύπρου, ο κ. Νεοφύτου ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για την παροχή εκπαιδευτικού υλικού από το υπουργείο Παιδείας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Παράλληλα, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Νεοφύτου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για την ατζέντα των Συνόδων Κορυφής του ΕΛΚ και της ΕΕ που θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως την προσεχή Πέμπτη. Παρών στη σημερινή τηλεδιάσκεψη από ελληνικής πλευράς ήταν επίσης ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ και βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Κύπρος, Τουρκία, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network