Τηλεδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη του Σιν Φέιν

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος EUROKINISSI

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, οι 2 πλευρές συμφώνησαν για την αναγκαιότητα λήψης κοινών πρωτοβουλιών των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων του ευρωπαϊκού χώρου.

Τηλεδιάσκεψη με το συγκυβερνών κόμμα στη Βόρεια Ιρλανδία, το Σιν Φέιν (Sinn Féin), πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο των επαφών του με αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις. Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορονoϊού στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, οι δυο πλευρές συμφώνησαν για την αναγκαιότητα λήψης κοινών πρωτοβουλιών των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων του ευρωπαϊκού χώρου.

Στην τηλεδιάσκεψη, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος και η Ράνια Σβίγκου, υπεύθυνη στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ για τον Τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Από την πλευρά του Sinn Féin, συμμετείχαν ο Εθνικός Επικεφαλής του κόμματος και μέλος του Κοινοβουλίου της Βόρειας Ιρλανδίας (Northern Ireland Assembly) Declan Kearney, και ο πολιτικός του σύμβουλος, και στέλεχος του κόμματος Conor Keenan.

ADVERTISING
Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ιρλανδία, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network