Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζητάει η Γεννηματά

Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζητάει η Γεννηματά

Η επικεφαλής της ΔΗΣΥ είπε στον πρωθυπουργό ότι θα έπρεπε να γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών - Το πρόγραμμα των ραντεβού με τους αρχηγούς. Τα ραντεβού Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Τηλεφωνική επικοινωνία για το Σκοπιανό είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά.

Τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έτσι ώστε να συζητηθεί το “Σκοπιανό”, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες η Φώφη Γεννηματά από τον Αλέξη Τσίπρα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίτερα.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, φέρεται να προκρίνει τη συγκεκριμένη λύση, καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη συναίνεση για ούτε καν μέσα στην κυβέρνηση. Επίσης, στο επιτελείο της Φ.Γεννηματά υπάρχει εκτίμηση ότι η κυβέρνηση ασκεί μυστική διπλωματία και με τη στάση της υπάρχει κίνδυνος να διχάσει τους Έλληνες.

Παρά τις αμφιβολίες που έχει για την μέχρι στιγμής στάση της κυβέρνησης, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, αύριο, στις 12:30. Νωρίτερα, στις 10.30 θα δει τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις 13.30 ο πρωθυπουργός θα δει τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 15.00 τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και στις 17.00 τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

“Δεν συντρέχουν οι συνθήκες για τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών”, σχολιάζουν πηγές της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα