Την άμεση συνδρομή της ΕΕ στους σεισμόπληκτους, ζήτησε η Μ. Γιαννάκου

Την άμεση συνδρομή της ΕΕ στους σεισμόπληκτους, ζήτησε η Μ. Γιαννάκου

Τη στήριξη και τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον σεισμό στην Κεφαλλονιά, ζήτησε η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου

Την άμεση συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από το σεισμό στην Κεφαλλονιά, ζήτησε η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου.

“Στο πλευρό όσων δοκιμάζονται από τον σεισμό στην Κεφαλλονιά πρέπει να σταθεί  η ΕΕ”. Αυτό δήλωσε με παρέμβασή της στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η κα. Μαριέττα Γιαννάκου, ενώπιον του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γάλλου Επιτρόπου Μπαρνιέ, αρμόδιου για την Εσωτερική Αγορά και τις Υπηρεσίες.

Η κα. Γιαννάκου σημείωσε στην παρέμβασή της ότι η Κεφαλλονιά βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά από τους πρόσφατους ισχυρούς σεισμούς, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον καταστροφικό  σεισμό που είχε πλήξει το νησί το 1953.

Η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ ζήτησε την άμεση στήριξη των σεισμόπληκτων της Κεφαλλονιάς και την με κάθε τρόπο συνδρομή της ΕΕ για την ανακούφιση των κατοίκων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα