Την παραίτησή του από Δημοτικός Σύμβουλος υπέβαλε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Swearing in ceremony of the newly elected municipal council of Athens /
Swearing in ceremony of the newly elected municipal council of Athens / PALEOLOGOS NICK / SOOC

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποφάσισε να αφήσει τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο της Αθήνας με επιστολή του στο Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη

Την παραίτησή του από Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων υπέβαλε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με επιστολή του προς το Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, καθώς η εκλογή του στο Κοινοβούλιο, αλλά κυρίως ο ορισμός ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος καθιστούν αδύνατη την εκπλήρωση των καθηκόντων στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην επιστολή του προς το Δήμαρχο Αθηναίων ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επισημαίνει:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εσάς προσωπικά, καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συνεργασία μας. Για μένα προσωπικά ήταν μια εμπειρία εξαιρετικά πλούσια σε γνώση. Είμαι στη διάθεση τη δική σας, των δημοτικών συμβούλων, των εργαζόμενων στο Δήμο της Αθήνας και φυσικά των πολιτών για οποιοδήποτε θέμα».

Ακόμα τονίζει, ότι «η Ανοιχτή Πόλη θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και αποφασιστικότητα τις προσπάθειες για την όλη μας».

Την παραίτησή του από Δημοτικός Σύμβουλος υπέβαλε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Eπικεφαλής της παράταξης ορίζεται η δημοτική σύμβουλος Ελθήνα Αγγελοπούλου, ενώ θέση δημοτικού συμβούλου αναλαμβάνει ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network