Το ανορθόγραφο όραμα της Χρυσής Αυγής για το 2022. Ανακατάληψη της Πόλης και στρατός στους δρόμους

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΙΟΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΙΟΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Το "όραμα" και ο στρατός της Χρυσής Αυγής μέσα από εκθέσεις στελεχών. Οι ανορθόδοξες διατυπώσεις και οι αξιώσεις για την Πόλη και τη Μικρά Ασία

 Χρυσή Αυγή προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια με αργά αλλά σταθερά βήματα έτσι ώστε να θεμελιώσει τον πυρήνα της και έπειτα να επεκταθεί στο ευρύ φάσμα των πολιτών. Δημιουργούσε μάχιμους αλλά και καλλιεργημένους αγωνιστές που σε μια δύσκολη περίσταση θα την έβγαζε ασπροπρόσωπη και θριαμβεύτρια. Με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να έχει τον δικό της στρατό".

Τα παραπάνω έρχονται στη δημοσιότητα σήμερα από το "Βήμα" που επικαλείται έκθεση στελέχους της Χρυσής Αυγής αλλά και μέλους της "πατριωτικής πολιτοφυλακής" που βρέθηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέλους της ακροδεξιάς οργάνωσης και το οποίο αναφέρεται στον  "έτοιμο στρατό της Χρυσής Αυγής".

Η έκθεση αυτή, που παρουσιάζει Το Βήμα, όπως και άλλες - συνολικά 20 -, έχουν συνταχθεί με θέμα "Η Ελλάδα και ο κόσμος το 2022" και βρίσκονται στη δικογραφία της υπόθεσης για τη δράση της ακροδεξιάς οργάνωσης.

Σε αυτά τα γραπτά κείμενα, που βρίθουν ορθογραφικών λαθών, αποκαλύπτονται οι πραγματικοί στόχοι της Χρυσής Αυγής.

Στέλεχός της αναφέρεται στο "ευχάριστο σενάριο", σύμφωνα με το οποίο, αφού θεωρεί βέβαιο ότι με κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής το 2022  "η Κωνσταντινούπολη και η Μικρά Ασία είναι πάλι ελληνικές" και ότι  "ο στρατός έχει αναλάβει τη φύλαξη των πόλεων" (σ.σ.: τηρείται η ορθογραφία και η κεφαλαιογράμματη γραφή του αυθεντικού κειμένου), "ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΡΙΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ".

Το ανορθόγραφο όραμα της Χρυσής Αυγής για το 2022. Ανακατάληψη της Πόλης και στρατός στους δρόμους

Ενα άλλο στέλεχος και υποψήφια βουλευτής της οργάνωσης προβλέπει ότι το 2022 με την πιθανή κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα έχουν εκδιωχθεί σχεδόν όλες οι πολυεθνικές, θα έχουν απελαθεί όλοι οι λαθρομετανάστες ενώ θα είναι στη φυλακή όλοι οι προδότες πολιτικοί. Εντυπωσιάζουν οι εκτιμήσεις της για την επιρροή της διακυβέρνησης της Χρυσής Αυγής σε όλον τον κόσμο. Οπως σημειώνει:  "Ο δε κόσμος σε δέκα χρόνια από τώρα θα έχει επηρεαστεί άμεσα από την πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα και θα έχει αλλάξει ριζικά. Ειδικότερα στην Ευρώπη, οι λαοί θα έχουν ακολουθήσει τον δρόμο που άνοιξε η χώρα μας και τα λαϊκά εθνικιστικά κινήματα θα έχουν αυξήσει κατά πολύ το ποσοστό τους ενώ ταυτόχρονα ο κομμουνισμός θα έχει συντριβεί. Οι περισσότεροι μετανάστες θα έχουν εκδιωχθεί από τις φιλοξενούμενες παλαιότερα χώρες".

"Μοναδική ελπίδα» της «άριας ψυχής»

Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω «εκτιμήσεων» ένα άλλο στέλεχος της ακροδεξιάς οργάνωσης στην έκθεσή του με τα τεκταινόμενα το 2022 σημειώνει:  «Ο Λευκός Ευρωπαίος βλέπει στην Ελλάδα της Χρυσής Αυγής τη μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία της Λευκής Φυλής»! Για να συμπληρώσει σε μια έξαρση του οίστρου του:  "Η Χρυσή Αυγή αποτελεί μια Επανάσταση ψυχών και συνειδήσεων. Εκείνη που αποτέλεσε το εφαλτήριο για τον Λευκό Ανθρωπο να αποκτήσει και πάλι την Αρια Ψυχή του".

Ένα τέταρτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής θεωρεί ορθά μείζον το ζήτημα της μόρφωσης, με μια όμως ορθογραφία που αναιρεί όσα λέει (σ.σ.: παρατίθεται αυτούσιο το απόσπασμα): «Ακόμα και τώρα στους καιρούς που διανύουμε η μορφοση αποτελεί ένα μεγάλο εφόδιο και όπλο στον καθένα ώστε να ξυπνήσουμε από την λύθη». Για να συμπληρώσει λίγο αργότερα (σ.σ.: επίσης με την ορθογραφία του συντάκτη του):  "Σιχάθηκα την αρνιτηκότητα το και το ψεμα που μας περυκλείη ασφυκτικά σήμερα". Και επισημαίνει τελικώς στο λογοτεχνίζον κείμενό του:  «Αν όλοι γνώριζαν τα πράγματα με τα όνομα τους κι όχι όπως θέλουν να τους φανερώνουν σίγουρα θα είχαμε αποφύγει πολλές λούμπες στις οποίες έχουμε πέσει με τα μούτρα".

Πηγή: Το Βήμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network