Το Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στον Κωνσταντινέα

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας
Ο Πέτρος Κωνσταντινέας EUROKINISSI

Οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που δέχθηκε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στην Καλαμάτα.

Αμεση ήταν η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση που δέχθηκε ο Πέτρος Κωνσταντινέας από ακραία στοιχεία στην Καλαμάτα.

Οι φασίστες που επιτέθηκαν άνανδρα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτά για τους φυσικούς αυτουργούς. Οι ηθικοί αυτουργοί που επενδύουν στον εθνικισμό και το διχαστικό λόγο μήπως και κερδίσουν μερικές ψήφους από την Ακροδεξιά, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους" ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του τόνισε: «Η φασιστική επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα έχει ως στόχο της όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Όσοι σπέρνουν το δηλητήριο του εθνικισμού πρέπει να απομονωθούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, η φασιστική βία πρέπει να καταδικαστεί έμπρακτα από όλους. Οι δυνάμεις που ψαρεύουν στα θολά νερά της ακροδεξιάς πρέπει να αντιληφθούν τις ευθύνες τους»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: