Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πτωχευτικό έχει Monopoly και Κυριάκο

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πτωχευτικό έχει Monopoly και Κυριάκο

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για το Πτωχευτικό Κώδικα έχε ως πρωταγωνιστεί τον "Κυριάκο που δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι". Αιχμές για τα δάνεια της ΝΔ. Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με σποτ που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζει τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα της κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη που για πρώτη φορά καταργεί την προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι» τιτλοφορείται το βίντεο και περιγράφει τι θα υποστεί ο «πρωταγωνιστής» Κυριάκος με το νέο νομοσχέδιο. Προφανώς η επιλογή ονόματος δεν είναι τυχαία.

Οπως επισημαίνεται στο τέλος του βίντεο, «ο Κυριάκος δεν είναι αυτός που φαντάζεστε. Ο Κυριάκος είσαι εσύ».

Στο βίντεο υπάρχουν σαφείς αιχμές για τα δάνεια 300 εκατ. ευρώ της ΝΔ και του Κήρυκα Χανίων, την ώρα που με το νέο πτωχευτικό για χρέη ανεξαρτήτως ποσού θα οδηγούνται φυσικά πρόσωπα σε πτώχευση και εκποίηση περιουσίας.

Δείτε το video

Πέτσας: “Ο κ. Τσίπρας έχει το θράσος να ζητά και τα ρέστα”

Στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνοντας λόγο για “θράσος”.

“Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις. Και κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα.

Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα”, ανέφερε ο κ. Πέτσας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα