Το Twitter για το φιάσκο στις #eklogesnd: Και τώρα τι θα κάνουμε τα 3 ευρώ που μαζεύαμε;

Το Twitter για το φιάσκο στις #eklogesnd: Και τώρα τι θα κάνουμε τα 3 ευρώ που μαζεύαμε;

Καταιγισμός σχολίων στο Twitter μετά το φιάσκο με τις "μπλε" εκλογές. Τεχνικά προβλήματα δεν επέτρεψαν τις εκλογές της ΝΔ και τα social media εκμεταλλεύτηκαν τις περιστάσεις (Pics)

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ τινάχτηκε στον αέρα λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρίχνει τα πυρά του εναντίον του προέδρου της ΚΕΦΕ, Ανδρέα Παπαμιμίκου, την ώρα που η ΚΕΦΕ από τη δική της μεριά κάνει μήνυση στην εταιρεία που ανέλαβε τη διεξαγωγή των εκλογών.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ζητάει επανάληψη της διαδικασίας από την αρχή με νέες υποψηφιότητες, την ώρα που όλοι οι υποψήφιοι εκφράζουν την απογοήτευση τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει άλλωστε μεταβατική πρόεδρο τη Μ. Γιαννάκου, μέχρι να αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος της ΝΔ.

“Κάνουν σπέκουλα με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις. Το κόμμα συντεταγμένα πρέπει να πάει στην επόμενη μέρα. Τα όργανα του πρέπει να συνεδριάσουν για να ληφθούν οι πολιτικές αποφάσεις”, σχολιάζει από τη δική του μεριά ο κ. Αμπατζόγλου της ΚΕΦΕ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΕΦΕ:

“Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της. Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται”.

Παραιτήσεις ζήτησε και ο Βασίλης Κικίλιας με αφορμή την αναβολή των εκλογών της ΝΔ, κάνοντας λόγο για φιάσκο: “Φιάσκο από τα λίγα. Δύο μήνες ίντριγκα,μικρότητες,ανικανότητα και πολιτική ουσία πουθενά. Επιβάλλονται παραιτήσεις τώρα και λύση από Κοινοβουλευτική Ομάδα και Πολιτική Επιτροπή”, έγραψε στο Τwitter.

Παραιτήσεις της ΚΕΦΕ ζητά από τη δική του μεριά και ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Το απόλυτο χάος δηλαδή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα παραπάνω σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στο Twitter. Ιδού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα