Τον διορισμό πραγματογνώμονα για τα στοιχεία Πολάκη στην υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ θα συζητήσει αύριο η εξεταστική

Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997 - 2014, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997 - 2014, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η εξεταστική για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας κατά την περίοδο 1997- 2014 για να εξετάσει τα έγγραφα που κατέθεσε ο υφυπουργός Υγείας. Αναμένεται ο διορισμός δύο πραγματογνωμόνων

Συνεδριάζει αύριο στις 10:00, εκτάκτως, η εξεταστική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014.

Θέμα της έκακτης συνεδρίασης είναι ο διορισμός πραγματογνώμονα που θα εξετάσει τα στοχεία και τα σχετικά έγγραφα που προσκόμισε ο υφυπουργός Υγείας Π. Πολάκης για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο της Βουλής, θα διεξαχθεί συζήτηση και θα ληφθεί απόφαση "για διορισμό πραγματογνώμονα με αντικείμενο την εξέταση των οικονομικών απολογισμών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. καθώς και κάθε άλλου πρόσφορου στοιχείου υπάρχει, σύμφωνα με τον συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 143 επ. του Κανονισμού της Βουλής και 183, 187 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας."

H πρόταση αναμένεται να γίνει δεκτή και θα διορισθούν δύο πραγματογνώμονες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, ΚΕΕΛΠΝΟ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Μαύρο" λογαριασμό στο ΚΕΕΛΠΝΟ με συμβάσεις με ΜΜΕ κατήγγειλε ο Πολάκης

SHARE:

24Media Network