Τον Οδικό Χάρτη για το Συνέδριο χάραξε το Κίνημα Αλλαγής

Συνεδριαση  της Συντονιστικής Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, υπό την προεδρεία του Συντονιστή Βασίλη Κεγκέρογλου.Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 17:00 στα Γραφεία της ΔΗΜΑΡ .
Στην Συντονιστική Γραμματεία εκ μέρους των κομμάτων και των κινήσεων μετέχουν: Αναστασοπούλου Ολυμπία, Αντωνίου Τόνια, Ασκούνης Κώστας, Βαρδίκος Χαράλαμπος, Διακουλάκης Νίκος, Δρέττα Αθηνά, Ιωσήφ Νίκος, Καπετανγιάννης Βασίλης, Καρκατσούλης Παναγιώτης, Καρχιμάκης Μιχάλης, Κατρίνης Μιχάλης, Κορακίδης Οδυσσέας, Λάμψια Πωλίνα, Μαργαρίτης Θόδωρος, Μεϊμάρογλου Γιάννης, Μπίστης Νίκος, Μπουλμπασάκος Γιώργος, Μωραΐτης Θάνος, Παπαθανάση Αφροδίτη, Πίτσος Γιώργος, Πρωτόπαπας Χρήστος, Ρέππας Δημήτρης, Σαλαγιάννης Νίκος, Σαχινίδης Φίλιππος, Σπυρόπουλος Ανδρέας, Τσιόδρας Δημήτρης, Χάλαρης Μιχάλης, Χατζησωκράτης Δημήτρης, Χρυσοχοΐδης Μιχάλης, Ψαριανός Γρηγόρης.
Επίσης, στην Συντονιστική Γραμματεία μετέχουν εκ μέρους της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ο Διευθυντής του Πολιτικού της Γραφείου Μανώλης Όθωνας και από ένας εκπρόσωπος των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου.//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Συνεδριαση της Συντονιστικής Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, υπό την προεδρεία του Συντονιστή Βασίλη Κεγκέρογλου.Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 17:00 στα Γραφεία της ΔΗΜΑΡ . Στην Συντονιστική Γραμματεία εκ μέρους των κομμάτων και των κινήσεων μετέχουν: Αναστασοπούλου Ολυμπία, Αντωνίου Τόνια, Ασκούνης Κώστας, Βαρδίκος Χαράλαμπος, Διακουλάκης Νίκος, Δρέττα Αθηνά, Ιωσήφ Νίκος, Καπετανγιάννης Βασίλης, Καρκατσούλης Παναγιώτης, Καρχιμάκης Μιχάλης, Κατρίνης Μιχάλης, Κορακίδης Οδυσσέας, Λάμψια Πωλίνα, Μαργαρίτης Θόδωρος, Μεϊμάρογλου Γιάννης, Μπίστης Νίκος, Μπουλμπασάκος Γιώργος, Μωραΐτης Θάνος, Παπαθανάση Αφροδίτη, Πίτσος Γιώργος, Πρωτόπαπας Χρήστος, Ρέππας Δημήτρης, Σαλαγιάννης Νίκος, Σαχινίδης Φίλιππος, Σπυρόπουλος Ανδρέας, Τσιόδρας Δημήτρης, Χάλαρης Μιχάλης, Χατζησωκράτης Δημήτρης, Χρυσοχοΐδης Μιχάλης, Ψαριανός Γρηγόρης. Επίσης, στην Συντονιστική Γραμματεία μετέχουν εκ μέρους της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ο Διευθυντής του Πολιτικού της Γραφείου Μανώλης Όθωνας και από ένας εκπρόσωπος των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου.//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής έλαβε μετά την πρώτη της συνεδρίαση η Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής

Τις βάσεις πάνω στις οποίες θα πορευθεί το Κίνημα Αλλαγής στον δρόμο προς το Συνέδριο, έθεσε στη συνεδρίαση της Τρίτης η Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου. Για πρώτη φορά συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που πρέπει να εξεταστούν, με την Γραμματεία να αποφασίζει τη δημιουργία ομάδων εργασίας, την ημερομηνία εκλογής συνέδρων, αλλά και την ημερομηνία έναρξης του προσυνεδριακού διαλόγου.

Στόχος της Φώφης Γεννηματά δεν είναι άλλος, παρά η κάλυψη όλων των θεμάτων που αφορούν την κοινωνία, έτσι ώστε το Συνέδριο να συγκροτήσει ένα πλήρες πολιτικό και κυβερνητικό πρόγραμμα. Μετά από εισήγηση του Βασίλη Κεγκέρογλου, αποφασίστηκε σήμερα να δημιουργηθούν οι παρακάτω  επιτροπές και ομάδες εργασίας: 1. Η Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο. 2. Πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ 3. Διακήρυξη, 4. Καταστατικό, 5. Επικοινωνία, έμβλημα, 6. Forum Νέας Γενιάς, 7. Οικονομικών, 8. Οργάνωση προσυνεδριακών εκδηλώσεων, 9.Ηλεκτρονική Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής.

ADVERTISING

Με βάση τα παραπάνω, αποφασίστηκε ότι στο συνέδριο θα διατυπωθεί η Διακήρυξη του Κινήματος Αλλαγής με την αποτύπωση των ιδεών και της πολιτικής φιλοσοφίας που θα το διαπνέει, η προγραμματική του πρόταση, το Σχέδιο Ελλάδα οι πολιτικές του θέσεις σε όλους τους τομείς , το καταστατικό του για τη σύγχρονη δομή και λειτουργία των οργανώσεων, καθώς και η ανάδειξη των οργάνων. Παράλληλα, αποφασίστηκε η προετοιμασία των κειμένων διαλόγου από 15 Ιανουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε την αμέσως επόμενη ημέρα να ξεκινήσει ο προσυνεδριακός διάλογος, που θα διαρκέσει μέχρι την 1 Μαρτίου.

Ο διάλογος θα πραγματοποιηθεί τόσο με εκδηλώσεις σε κάθε νομό και κάθε μεγάλο δήμο, όσο και διαδικτυακά. Οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθούν στις 4 Μαρτίου. Πάντως, το ποιοι θα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, αφού υπάρχει η σκέψη να συμμετέχουν στις διαδικασίες μέχρι το Συνέδριο όχι μόνο όσοι ψήφισαν στις ενδοπαραταξιακές εκλογές, αλλά και όσοι άλλοι επιθυμούν να λάβουν μέρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network