Τόσκας: Οι τρομοκράτες εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, όπου επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο που παραμένει νοσηλευόμενος μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του με παγιδευμένη επιστολή.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, όπου επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο που παραμένει νοσηλευόμενος μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του με παγιδευμένη επιστολή. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ,επισκέφτηκε μαζί με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, τον Λουκά Παπαδήμο στον Ευαγγελισμό και δήλωσε πως η αστυνομία εργάζεται για να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης τους τρομοκράτες

"Ο κ. Παπαδήμος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι σύντομα θα αναρρώσει πλήρως, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Ν. Τόσκας, αφότου επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό στον Ευαγγελισμό, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνο Τσουβάλα. Όπως υπογράμμισε, η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας εργάζονται για να φέρουν γρήγορα στη Δικαιοσύνη τους τρομοκράτες".

"Κανένας δεν τους έδωσε το δικαίωμα να το «παίζουν εκδικητές», ο ελληνικός λαός τους έχει καταδικάσει και δεν εκπροσωπούν κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό τους", πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε λάθος την προσπάθεια κάποιων κομμάτων να εκμεταλλευτούν το γεγονός, σημειώνοντας ότι η Αριστερά βρίσκεται πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τρομοκρατικές ενέργειες.

ADVERTISING

Όπως είπε ο υπουργός, ανακοινώσεις θα γίνουν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία, Παπαδήμος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην φρουρά της Βουλής τα βλέμματα της Αντιτρομοκρατικής

Σύγχυση με το 'ταξίδι' και τον έλεγχο της αλληλογραφίας Παπαδήμου

SHARE:

24Media Network