Τρανσφοβικό σχόλιο Βαρβιτσιώτη: "Τρανσέξουαλ η φωνή της χώρας προς τα έξω"

Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης EUROKINISSI

"Έχουμε κάνει τρανσέξουαλ την φωνή μας προς τα έξω", είπε κατά την παρουσία του σε τηλεοπτικό πάνελ ο τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ένα απαράδεκτο σχόλιο προχώρησε το πρωί της Δευτέρας, κατά την παρουσία του σε τηλεοπτικό πάνελ, ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτισώτης, ο οποίος χρησιμοποίησε απαξιωτικά τον όρο "τρανσέξουαλ", προκειμένου να αναφερθεί στην εξωτερική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κύριος Βαρβιτσιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά: "Φοβάμαι ότι η χώρα διολισθαίνει. Έχουμε μια κυβέρνηση που έχει δύο φωνές στο εξωτερικό, και στα εθνικά θέματα και στα οικονομικά θέματα. Δύο προϋπολογισμούς έχουμε και δεν έχουμε καταλήξει ποιος ισχύει. Με το να πατάμε σε δύο βάρκες, η χώρα δεν μπορεί να πάει μακριά. Εκπέμπουμε ένα μήνυμα αστάθειας", αναφερόμενος κατά κύριο λόγο στην διάσταση απόψεων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και στην συνέχεια πρόσθεσε σχετικά:

"Για τα θρησκευτικά, εντάξει, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα θέμα στο οποίο διαφωνούν, ή για τους τρανσέξουαλ. Αλλά εδώ έχουμε κάνει τρανσέξουαλ τη φωνή μας προς τα έξω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να λέμε ότι θα κάνουμε βαλκανικό τόξο, χωρίς να λέμε ποιος θα το πληρώσει, δε λέμε πώς θα συμμετέχουν τα Σκόπια, με τι όνομα;".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network