Τρολάρισμα από Μητσοτάκη: “Ο Τραγάκης ξέρει να διοργανώνει άψογα εκλογές με ένα υποψήφιο”

Τρολάρισμα από Μητσοτάκη: “Ο Τραγάκης ξέρει να διοργανώνει άψογα εκλογές με ένα υποψήφιο”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης eurokinissi

Ο πρωθυπουργός σχολίασε με χιούμορ στη συνεδρίαση της ΠΕ της ΝΔ την επανεκλογή του Π.Μαρινάκη ως γραμματέα με μία ατάκα που παρέπεμπε στις εσωκομματικές του 2015- 2016 αλλά και στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Με χιούμορ και αυτοσαρκαστική διάθεση σχολίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τη δια βοής επανεκλογή του Παύλου Μαρινάκη στη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας από την Πολιτική Επιτροπή, με τη νέα σύνθεση που διαμορφώθηκε στο 14ο Συνέδριο.

Καθώς ο κ.Μαρινάκης ήταν ο μόνος υποψήφιος, ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής Γιάννης Τραγάκης προχώρησε στη διαδικασία δια βοής, με τον κ. Μητσοτάκη να παρεμβαίνει λέγοντας:

Ο Τραγάκης ξέρει να διοργανώνει άψογα εκλογές με ένα υποψήφιο”.

Τα μέλη της ΠΕ της ΝΔ ξέσπασαν σε γέλια, καθώς το σχόλιο ανέσυρε μνήμες από την περιπέτεια της πρώτης απόπειρας εσωκομματικών εκλογών το 2015, όταν κατέρρευσε το on line σύστημα με αποτέλεσμα η ψηφοφορία να αναβληθεί.

Ο πρωθυπουργός έσπευσε πάντως να προσθέσει “θα δώσουμε τον Τραγάκη και στο ΣΥΡΙΖΑ”, σχολιάζοντας έτσι το γεγονός ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία είναι ο νυν πρόεδρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα