Τροπολογία από 17 βουλευτές της ΝΔ για ευνοϊκότερη φορολόγηση των αγροτών

ΝΑΥΠΛΙΟ-Συλλαλητήριο και αποκλεισμό πραγματοποίησαν οι αγρότες της Αργολίδας στη Νέα Εθνική Ναυπλίου β Κορίνθου την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 το μεσημέρι , στα πλαίσια των κινητοποιήσεων τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Παρών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Κοδέλας,οι δημοτικοί σύμβουλοι Ναυσικά Μπαβελή και Γιάννης Γκιόλας.
Στο συλλαλητήριο ήταν παρόντες, μεταφέροντας τους αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς, εκπρόσωποι των αγροτών απο τα μπλόκα της Αρκαδίας και της Κορινθίας. (EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΝΑΥΠΛΙΟ-Συλλαλητήριο και αποκλεισμό πραγματοποίησαν οι αγρότες της Αργολίδας στη Νέα Εθνική Ναυπλίου β Κορίνθου την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 το μεσημέρι , στα πλαίσια των κινητοποιήσεων τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Παρών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Κοδέλας,οι δημοτικοί σύμβουλοι Ναυσικά Μπαβελή και Γιάννης Γκιόλας. Στο συλλαλητήριο ήταν παρόντες, μεταφέροντας τους αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς, εκπρόσωποι των αγροτών απο τα μπλόκα της Αρκαδίας και της Κορινθίας. (EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Κατατέθηκε η τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ. Ποιοι την υπογράφουν

Επαναφέρουν το ζήτημα ευνοϊκότερης φορολογικής αντιμετώπισης των αγροτών, 17 βουλευτές της ΝΔ με τροπολογία που κατέθεσαν την Τρίτη στη Βουλή.

Με την τροπολογία η οποία κατατέθηκε στο ν/σ για τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα που εισάγεται αυτή την εβδομάδα για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια, οι βουλευτές ζητούν:

- Να εξαιρεθούν από τη φορολόγηση του εισοδήματος των αγροτών, τα ημερομίσθια του αγρότη και των μελών της οικογένειάς του, σύμφωνα με το αφορολόγητο των μισθωτών.

- Να εξαιρεθούν από τη φορολογία εισοδήματος τα τεκμήρια διαβίωσης.

- Να καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος για τους αγρότες.

- Να μην φορολογούνται οι κοινοτικές ενισχύσεις.

- Να μην παρακρατούνται οι κοινοτικές ενισχύσεις.

- Οι αγρότες να εξαιρούνται της υποχρέωσης καταβολής προκαταβολής φόρου.

Πρώτος υπογράφων την τροπολογία είναι ο Ιορδάνης Τζαμτζής και ακολουθούν οι βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης, Γιώργος Κοντογιάννης, Αθανάσιος Νταβλούρος, Παύλος Βογιατζής, Δημήτρης Χριστογιάννης, Φεβρωνία Πατριανάκου, Ανδρέας Μαρίνος, Ιωάννης Πασχαλίδης, Μιχάλης Ταμήλος, Ζέττα Μακρή, Λευτέρης Αυγενάκης, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, Κώστας Τζαβάρας, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Κώστας Κλειτσιώτης και Μάξιμος Χαρακόπουλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network