Τσαπανίδου: “Ελπίζαμε το ΠΑΣΟΚ να είχε βγάλει τα συμπεράσματά του για τη συνεργασία του με τη ΝΔ”

Τσαπανίδου: “Ελπίζαμε το ΠΑΣΟΚ να είχε βγάλει τα συμπεράσματά του για τη συνεργασία του με τη ΝΔ”
Πόπη Τσαπανίδου

Την ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για το ότι δεν δέχεται "'προοδευτικά' μαθήματα από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ - Ακροδεξιάς" σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα να αγκαλιάζεται με τον Πάνο Καμμένο σχολίασε πως δεν δέχεται “‘προοδευτικά’ μαθήματα από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Ακροδεξιάς“.

Απαντώντας στον κ. Ανδρουλάκη η Πόπη Τσαπανίδου ανέφερε χαρακτηριστικά πως “ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με τη Ν.Δ. του κ. Σαμαρά.

Στην πορεία, ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούστηκε με τον Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επέμεινε στις αρχές του, αψήφησε το πολιτικό κόστος και άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ.

Ελπίζαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ”.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε στην ομιλία του πως δεν μπορεί να φανταστεί το “θύμα υποκλοπών (Νίκο Ανδρουλάκη), να συγκυβερνά με τον θύτη”, “αλλά κυρίως δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι δυνατόν το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να έχει στόχο να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη, του κ. Βορίδη, του κ. Πλεύρη, του κ. Γεωργιάδη και εσχάτως και του κ. Καρατζαφέρη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα